Casado es compromet a Vila-real amb el sector ceràmic a "afavorir" el preu de l'energia

Bonig ha anunciat en Porcelanosa que proposarà a les Corts l'eliminació de l'impost de patrimoni.

El líder del PP, Pablo Casado, a Vila-real, al costat de la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, i María José Soriano, sòcia de Porcelanosa
El líder del PP, Pablo Casado, a Vila-real, al costat de la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, i María José Soriano, sòcia de Porcelanosa / Doménech Castelló (Efe)

El president del PP, Pablo Casado, s'ha compromés amb el sector ceràmic a "afavorir" el preu de l'energia, ja que és necessari "abaratir-lo", i ha assegurat que volen que aquesta indústria tinga una major "potenciació". Casado s'ha manifestat així en una visita que ha realitzat a l'empresa Porcelanosa de Vila-real, en la qual ha estat acompanyat de la presidenta del PPCV, Isabel Bonig.

El líder popular ha destacat que Porcelanosa, "que és una de les indústries més importants en l’àmbit estatal", amb 1.000 botigues a tot el món, una facturació de 1.000 milions d'euros anuals i que dona faena a 5.000 persones, s'ha convertit en "una de les marques espanyoles més conegudes a tot el món".

Així, ha explicat que des del PP volen fer que "la indústria de la ceràmica tinga una major potenciació", perquè l'any passat va permetre unes vendes de 3.600 milions d'euros, però, no obstant això, nota certa desacceleració. Per això, Casado s'ha compromés amb el sector a "afavorir" el preu de l'energia, "ja que necessitem abaratir-lo, perquè representa un 40 per cent del cost de la producció", així com a mantindre una flexibilitat laboral "que afavorisca la contractació".

El líder del PP ha apostat també per una política fiscal "competitiva" i, en aquest sentit, ha destacat que volen suprimir per llei l'impost de donacions, successions i patrimoni i abaixar IRPF per davall del 40 per cent i l'impost sobre societats per davall del 20 per cent.

Bonig proposarà a les Corts l'eliminació de l'impost de patrimoni

Per la seua banda, la presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha anunciat a Vila-real que portarà a les Corts una proposta per a eliminar "l'impost de patrimoni, successions i donacions per a les xicotetes i mitjanes empreses i per al conjunt dels ciutadans".

Bonig ha indicat que "l'activitat industrial a l'agost va caure quasi un 10% a la Comunitat Valenciana, quan en la mitjana espanyola havia caigut només un 3%". Ha explicat que el PP "aposta per la indústria, per abaixar els impostos o eliminar-los" i ha assegurat que, malgrat no voler ser alarmants, "hi ha senyals que denoten que l'economia valenciana comença a ressentir-se'n".

També et pot interessar

stats