Carles Faubel: “Exigirem a Ford que ens revele el nostre futur”

El president del Comité d’Empresa d’Almussafes assenyala que si arriben les retallades s’haurà de negociar “amb marge” i amb informació suficient sobre què passarà amb la factoria.

Carles Faubel en 'À Punt Notícies matí'

Amb atenció al que passe, encara que amb l’esperança que l’impacte siga el menor possible. Els treballadors i les treballadores de Ford viuen amb incertesa el futur de la planta de Ford a Almussafes. La reestructuració del negoci de la companyia a Europa manté amb els ulls molt oberts a la plantilla de la factoria. També al president del seu Comité d’Empresa, Carles Faubel. En declaracions a À Punt Notícies matí, Faubel ha assenyalat que s’exigirà a Ford que revele el futur de la planta.

Així mateix, el representant de la plantilla de la factoria ha indicat que, en cas que hi haja retallades de producció i de llocs de treball, s’haurà de fer “amb marge de negociació”, amb informació suficient sobre quins seran els passos següents en el futur de la planta. Creu que les decisions afectaran “de manera determinant” la situació d’Almussafes en els pròxims quatre o cinc anys. “Hem de saber quins models es fabricaran ací”, ha comentat, ja que d’això dependrà la producció i el nombre de treballadors i treballadores.

En aquest sentit, Faubel ha defensat el treball desenvolupat en la planta, que ha qualificat “de les millors del món”, no només de Ford, sinó del sector automobilístic, ja que com ha apuntat, es fabriquen cinc models diferents amb una qualitat que no ha trobat en altres plantes. Per això, confia que es defense aquesta labor en un sector amb un horitzó ple de canvis i de reptes, amb noves formes de mobilitat, on el cotxe quede en un segon pla, i s’avance cap als vehicles elèctrics.

També et pot interessar

stats