El Campus Virtual de Labora obri matrícula per a nous cursos d'idiomes gratuïts

Aquesta nova edició respon a l'alta demanda i inclou nivells A1 i A2 de francés, alemany i anglés, a més dels nivells B1 i B2 d'anglés

L'oferta inclou nivells A1 i A2 de francés, alemany i anglés, a més dels nivells B1 i B2 d'anglés
L'oferta inclou nivells A1 i A2 de francés, alemany i anglés, a més dels nivells B1 i B2 d'anglés / Labora

El Campus Virtual de Labora ha obert la matrícula per a una nova edició de cursos d'idiomes en línia gratuïts que responen a l'alta demanda de formació en idiomes. La formació està adreçada prioritàriament a persones desocupades, és gratuïta i té el cofinançament de la Unió Europea.

Aquesta nova edició inclou nivells A1 i A2 de francés, alemany i anglés, a més dels nivells B1 i B2 d'anglés. El termini d'inscripció estarà obert fins al dia 23 de gener.

La durada dels cursos corresponents als nivells A1 i A2 és de 150 hores, mentre que els de nivell B1 i B2 són 240 hores. Tots aquests cursos són completament en línia i permeten la seua realització en qualsevol moment del dia.

Per a accedir als cursos cal figurar com a demandant d'ocupació i inscriure's en Labora. Quan s'hi han inscrit, les persones interessades han de matricular-se al web de Labora.

Cursos de competències transversals

Així mateix, continua obert el termini d'inscripció als cursos en competències transversals, amb l'objectiu de millorar la inserció laboral de les persones parades i formar-les en les competències més demanades pels sectors productius de la Comunitat Valenciana. La durada és de 25 hores, seran tutoritzats i dotaran les persones que els cursen d'un diploma d'aprofitament.

També et pot interessar

stats