La campanya d'estiu generarà 14.950 contractes indefinits a la Comunitat Valenciana, segons Randstad

Els contractes temporals continuen sent l'opció més usada per les empreses a l'hora de donar resposta al pic de demanda.

Els contractes temporals en hosteleria continuen sent l'opció més usual
Els contractes temporals en hosteleria continuen sent l'opció més usual / Europa Press

La campanya d'estiu generarà en la Comunitat Valenciana un total de 64.850 contractes temporals, segons preveu Randstad. D'aquests, l'empresa de recursos humans pronostica que 14.950 es convertiran en indefinits, la qual cosa suposa un 6,2% més que en el mateix període del 2018.

En el conjunt de l'Estat esperen superar les 604.000 contractes, dels quals prop de 140.000 acabaran sent indefinits en els sectors del comerç, l'hostaleria, el transport i l'entreteniment. Aquesta xifra suposa una taxa de conversió de contractes temporals a indefinits del 23%, un 6,5% més respecte de l'any anterior, el que suposaria set anys de creixement ininterromput.

L'últim estudi de Randstad exposa que la contractació en aquesta època de l'any està impulsada per determinats sectors vinculats al turisme, que és "el principal dinamitzador del mercat laboral en aquesta època". Tot i això, els contractes temporals continuen sent l'opció més emprada per les empreses a l'hora de donar resposta al pic de demanda, satisfer les necessitats dels visitants i cobrir les vacances d'alguns professionals.

També et pot interessar

stats