Els camioners valencians atrapats al canal de la Mànega dubten que arribaran a casa per Cap d'Any

L'exèrcit britànic ha fet més de deu mil tests als conductors atrapats al Regne Unit.

VÍDEO | Els camioners valencians atrapats al canal de la Mànega dubten que arribaran a casa per Cap d'Any

Tot i que aquest dimecres s'hi ha représ la circulació entre la Gran Bretanya i França, milers de camioners espanyols, entre els quals hi ha vora un miler de valencians, continuen esperant travessar el canal de la Mànega. La situació ha millorat lleugerament, sis dies després del tancament de la frontera decretat per França, arran de la detecció d'una nova variant del virus que causa la Covid-19.

L'exèrcit britànic ha fet més de deu mil tests als conductors, que esperen continuar el seu itinerari cap al continent europeu. De moment, només 24 camioners han donat positiu per coronavirus.

Javier Ferrando, veí de Carcaixent (Ribera Alta), ha dit a À Punt Notícies que no sap quan li faran la prova PCR ni quants dies passaran abans que puga eixir d'Anglaterra.

Per la seua banda, la Federació Nacional d'Associacions de Transport d'Espanya (Fenadismer) ha advertit que el viatge de retorn podria allargar-se durant tres dies. Per aquest motiu, molts transportistes temen no arribar a casa per a Cap d'Any.

També et pot interessar

stats