Les cambres valencianes obrin un portal de consultes sobre el Brexit

El web brexit.camarascv.org inclou un formulari perquè les empreses hi plantegen els dubtes.

Les cambres valencianes obrin un portal de consultes sobre el Brexit
Les cambres valencianes obrin un portal de consultes sobre el Brexit

Les cambres de comerç de la Comunitat Valenciana han habilitat un portal de consultes sobre el Brexit per tal que les empreses puguen plantejar dubtes sobre el procés d'eixida del Regne Unit de la Unió Europea. La direcció del portal és brexit.camarascv.org, i s'hi pot accedir directament, o bé a través de bàners ubicats en llocs destacats dels webs de les cinc cambres de comerç valencianes: camaravalencia.com, camaralicante.com, camaracastellon.com, camaraalcoy.net i camaraorihuela.es.

El portal inclou enllaços a diversa informació econòmica, jurídica i empresarial publicada per les distintes fonts oficials i vinculada a les negociacions de l'eixida del Regne Unit de la UE: Agència Tributària (informe sobre conseqüències en duana), Consell Europeu, portal del Brexit de la Comissió Europea, Cambra Espanya, ambaixada d'Espanya a Londres, Govern del Regne Unit, Oficina Econòmica d'Espanya al Regne Unit (ICEX), Parlament Europeu i Secretaria d'Estat de Comerç.

A més, un formulari de consulta permet les empreses plantejar directament les consultes, que seran ateses pels equips de l'àrea internacional de les cambres de comerç de la Comunitat Valenciana.

Segons informen les entitats en una nota de premsa, la iniciativa forma part de les accions desenvolupades per les cambres valencianes des de l'inici del Brexit. Al llarg de 2018 s'han emés informes bimensuals sobre l'evolució del procés i s'han celebrat des del 2017 jornades informatives per a empreses. També han mantingut reunions periòdiques amb l'ambaixada britànica –l'ambaixador Simon Manley, per exemple, va visitar la Cambra de València l'any passat–, el Ministeri d'Afers Estrangers i la Secretaria d'Estat de Comerç.

També et pot interessar

stats