Calp, el Saler, Moncofa i Vinaròs, entre els més econòmics per a llogar un apartament a l’estiu

Segons un informe de Tecnitasa, llogar un pis de setanta metres quadrats a Calp costa 525 euros a la setmana

Panoràmica de la costa de Benicàssim / À Punt NTC

Llogar un apartament turístic de primera línia costa de mitjana a Espanya 1.055 euros per setmana, durant el mes d'agost, que és quan més cotitzats estan. El que abans de la pandèmia costava poc més de 800, ara supera de bon tros el miler d'euros. Respecte a l’any passat, a la Comunitat Valenciana els pisos s’han encarit d’un 3 a un 6%. Així i tot, hi ha unes quantes excepcions per damunt d'aquests preus i a l’altra cara de la moneda també es poden trobar entre els més econòmics d'Espanya. 

De fet, llogar un pis de primera línia de platja a Calp és una de les opcions més econòmiques de tot Espanya, segons l'informe de Tecnitasa. Un apartament de setanta metres quadrats costa 525 euros a la setmana. El Saler (València) té els mateixos preus per a aquestes dimensions. Canviant a Moncofa i Vinaròs, els preus són fins i tot més barats, amb un cost 500 euros per set dies.

A Gandia, la cosa ja canvia i llogar-ne un en agost pot arribar a costar 1.200 euros a la setmana. La primera línia és, a més, la que primer vola. El president de l’Associació Lloguers Turístics de la Safor, Francisco Uclés, ha explicat que respecte a l’any passat els apartaments s’han encarit un 10%, de 50 a 100 euros depenent de l’apartament. 

A Benicàssim estiuejar amb bones vistes també es cotitza. A l'agost els pisos tanquen sempre al 100% i una quinzena pot superar el miler d’euros. El preu de la primera línia enguany puja, però no tant.

No debades el preu del lloguer de pisos turístics de platja ha pujat un 27% des de la pandèmia. Ara, hi ha vistes que no tenen preu. 

També et pot interessar

stats