La calor marca un pont de la Constitució amb ple d'ocupació

L'absència de neu en bona part d'Espanya també és un factor que suma turistes a la costa

El pont de la Constitució està marcat pel bon oratge / À Punt NTC

Les temperatures pujaran durant les següents jornades i seran les grans aliades del final del pont, principalment a la costa, on les màximes oscil·laran entre els 20 i els 25 graus; tot i els avantatges per al turisme costaner i l'hostaleria, és un mal senyal, tenint en compte que ens trobem a les portes de Nadal.

Txema Rabasa, guia d'Itiinerantur, ha explicat que entre les propostes de la seua empresa està una ruta pel Desert de les Palmes, a la Plana Alta, que "dona molt de joc als senderistes". També visites amb temàtica històrica per la platja de Benicàssim, "a la gent li encanta", ha assegurat.

Al Campello, a l'Alacantí, el bon oratge i la mar tranquil·la han animat fins a la platja els més decidits; la resta ha optat per passejar vora mar i esmorzar a les terrasses. Els restaurants han notat que les reserves s'han incrementat per a dissabte i diumenge. Les d'última hora han fet pujar l'ocupació entre 4 i 5 punts. Benidorm, a la Marina Baixa, es troba al 85% i l'interior de la Comunitat Valenciana, al 80%. S'espera una part del públic, que ha d'arribar encara en AVE o vehicle propi.

Xulilla, als Serrans, és destinació preferida de la gent que fa escalada, que aquests dies de bon oratge també han aprofitat per omplir hostals i restaurants per gaudir del seu esport favorit. "Estem complets", han assegurat l'hostal El Pozo.

L'absència de neu en bona part d'Espanya també és un factor que suma turistes a la costa, una altra alteració de la crisi climàtica.

També et pot interessar

stats