Calero aposta pel diàleg i la negociació amb el sector agrícola

La delegada del govern espanyol demana “serenitat i comprensió” per a solucionar una situació “que s'arrossega des de fa anys”.

Els tractors, al pas pel centre de València.
Els tractors, al pas pel centre de València.

La delegada del govern espanyol a la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, ha rebut els representants de les organitzacions agràries convocants de la protesta agrària de hui a València, amb qui ha tingut una trobada.

 

La delegada ha destacat "l'aposta pel diàleg i la negociació del govern espanyol per a millorar les condicions del sector agrícola", al mateix temps que ha demanat "serenitat i comprensió" davant d'"una situació que s'arrossega des de fa anys".

 

Calero també ha recordat que el govern espanyol treballa per a “evitar la volatilitat dels preus” a través de la millora de l'assegurança agrària enfront de fenòmens climàtics adversos i de les mesures de regulació per a millorar la posició d'agricultors i ramaders.

 

En aquest sentit, ha assenyalat, com ja ha indicat el ministre d'Agricultura, Pesca i Alimentació, Luis Planas, que “el govern defensarà que la futura PAC mantinga el mateix pressupost que en el període anterior”.

També et pot interessar

stats