Caixa Popular tria Amadeo Ferrer com a president

Substitueix en el càrrec Benet Delcán mort recentment.

Caixa Popular tria Amadeo Ferrer com a president
Caixa Popular tria Amadeo Ferrer com a president

Amadeo Ferrer ha sigut elegit president de Caixa Popular pel consell rector de l'entitat celebrat aquest divendres. La vicepresidència correspon a Nieves Montoya i la secretaria a Vicent  Llácer, tots dos socis de treball de l'entitat.

El càrrec s'ha designat entre els representants de les cooperatives sòcies amb presència en el consell rector, integrat per les cooperatives  Consum, Divina Aurora, Florida Centre de  Formació,  Grafimar, Grup  Sorolla  i La  Nostra  Escola  Comarcal.

Després de l'elecció, Ferrer, que ja va ocupar la presidència del consell rector de l'entitat financera des de l'any 2001 al 2009, ha manifestat sentir-se “il·lusionat i compromés amb el projecte cooperatiu de  Caixa  Popular”. 

“Continuaré treballant pel cooperativisme i pels valors, per a continuar impulsant el model sòlid, solvent i professional de banca cooperativa, valenciana, amb valors, social i diferent que representa  Caixa  Popular”, ha assenyalat.

En l'actualitat, Amadeo Ferrer, que substitueix en el càrrec a Benet  Delcán  mort recentment, ostenta la Direcció Financera i de TIC en  Consum  i és membre de l'Equip de Direcció d'aquesta cooperativa. És llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de València i entre la seua formació destaca el Programa de Desenvolupament Directiu  PDD  impartit pel  IESE.

També et pot interessar

stats