Caixa Popular guanya un 26% més el 2022 i manté l'estratègia d'expansió amb tres noves sucursals

En contrast amb la tendència de replegament que viu el sector, la cooperativa valenciana estrenarà oficines a Bétera, Mercavalència i Cullera

Una oficina de l'entitat
Una oficina de l'entitat / Caixa Popular

Caixa Popular va guanyar durant l'any passat 18,3 milions d'euros, xifra que suposa un increment del 26% en comparació amb l'exercici precedent, segons ha comunicat la cooperativa valenciana en un comunicat. Entre els plans per a enguany, Caixa Popular ha destacat la intenció d'obrir tres noves sucursals (a Bétera, Mercavalència i Cullera).

Amb les noves obertures, l'entitat financera arribarà a les 78 oficines a tot el territori valencià. "A diferència de la resta d'entitats del sector, Caixa Popular manté el seu pla d'expansió", remarca en el mencionat comunicat. 

La cooperativa de crèdit va tancar 2022 amb uns depòsits de 2.460 milions d'euros, la qual cosa representa un increment de l'11%. I ha detallat també que ha mantingut "una política activa a l'hora d'oferir finançament a les empreses, cooperatives, comerços, autònoms i famílies valencianes" que ha situat les inversions creditícies en 1.877 milions d'euros, un 18,95% més. D'altra banda, les dotacions al fons d'insolvència han sigut d'11,73 milions d'euros, el que situa la cobertura total de la morositat en un 75%, amb una ràtio de mora del 3,52%.

Finalment, Caixa Popular ha destacat també que durant l'any passat va destinar dos milions d'euros a iniciatives d'impacte social a la Comunitat Valenciana, col·laborant amb més de mil entitats.

També et pot interessar

stats