Caixa Popular concedirà microcrèdits als emprenedors i autònoms assessorats pel CEEI València

Fomentarà la millora del teixit industrial, la competitivitat i la creació d'ocupació.

El director del CEEI València, Jesús Casanova, i el director de Banca Empreses de Caixa Popular, Juan Gallur, firmen un acord de col·laboració.
El director del CEEI València, Jesús Casanova, i el director de Banca Empreses de Caixa Popular, Juan Gallur, firmen un acord de col·laboració. / CEEI València

El director del Centre d'Empreses Innovadores de València (CEEI) de València, Jesús Casanova, i el director de Banca Empreses de Caixa Popular, Juan Gallur, han firmat un acord pel qual l'entitat concedirà microcrèdits als emprenedors i autònoms que no tinguen fonts suficients per a llançar a rodar la seua empresa. La concessió estarà supeditada a un informe emés pels experts en desenvolupament de negoci del CEEI, que s'encarregarà d'estudiar la viabilitat del projecte.

L'import dels microcrèdits serà del 95% de la inversió que es vulga realitzar, amb un màxim de 30.000 euros, que es destinaran exclusivament a donar suport a projectes emprenedors i d'autoocupació.

L'avantatge d'aquests crèdits és que no necessiten la presentació d'un aval perquè es concedisquen, sempre que se sol·liciten en la modalitat d'autoocupació, és a dir, mitjançant les formes jurídiques del treball autònom o la comunitat de béns. També existeix la possibilitat d'accedir a aquestes línies de finançament per a les societats limitades.

Podran acollir-se a aquests avantatges del conveni aquelles microempreses o persones físiques que tinguen previst obrir un negoci en l'àmbit geogràfic del CEEI València, que comprén totes les comarques de València i les comarques alacantines de l'Alcoià i el Comtat.

També et pot interessar

stats