Caixa Ontinyent recupera el mont de pietat després de 56 anys

La caixa d'estalvis valenciana reprén així aquesta activitat de caràcter social que havia abandonat el 1964.

Una oficina de Caixa Ontinyent
Una oficina de Caixa Ontinyent

Caixa Ontinyent recupera, després de 56 anys, el seu mont de pietat, segons ha informat aquest dijous l'entitat financera valenciana en un comunicat. Impulsada per la Fundació Caixa Ontinyent, el mont de pietat té com a finalitat oferir microcrèdits amb la garantia d'una joia o d'un altre objecte de naturalesa similar. Caixa Ontinyent va fundar el seu mont de pietat el 1884 i el va mantindre operatiu fins al 1964, quan aquesta activitat de caràcter social va caure en desús.

La caixa d'estalvis ha explicat que recupera el mont de pietat “en un moment en el qual la societat torna a demanar els seus serveis, i suposarà, a més, una contribució a la inclusió financera”. El mont de pietat tindrà una oficina a la localitat d'Ontinyent (Vall d'Albaida), que atendrà amb cita prèvia telefònica.

El president de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, ha destacat “l'emblemàtic” que resulta per a Caixa Ontinyent implantar el mont de pietat perquè “és recuperar una part de la nostra essència per a posar-la al servei de la nostra gent amb un aire totalment renovat, actual, modern i nou. És una aposta pels microcrèdits com a fórmula d'ajuda a la inclusió social i al finançament de les activitats més quotidianes i diverses”.

També et pot interessar

stats