Caixa Ontinyent compleix 135 anys

L’entitat ha finançat en els últims 10 anys operacions per 661 milions d’euros i ha invertit 13 milions en obres socials.

Caixa Ontinyent compleix 135 anys
Caixa Ontinyent compleix 135 anys

Caixa Ontinyent compleix aquest dijous 135 anys. És l’única caixa d’estalvis valenciana i “un motor econòmic i financer per a les comarques centrals”, segons ha informat en un comunicat.

En els últims 10 anys ha finançat operacions per 661 milions d’euros. D’aquests diners, 334 milions s’han destinat a habitatge, i n’ha possibilitat l’accés de les famílies, i 191 a activitats productives, cosa que ha millorat la infraestructura i la capacitat econòmica de les comarques centrals valencianes.

Actualment està immersa en un procés de digitalització i manté el compromís d’evolucionar, millorar i ampliar els serveis dels quals poden gaudir els clients, “oferint més comoditat i accessibilitat”.

Així, en els últims mesos s’han posat en marxa diversos projectes que situen l’entitat en l’avantguarda dels serveis digitals: una nova banca electrònica, un nou portal de valors, la renovació dels caixers electrònics amb una ampliació de l’operatòria, la renovació tecnològica interna, el recent llançament de la nova app i el pagament a través de dispositius mòbils.

També et pot interessar

stats