La cadena valenciana Casual Hoteles preveu arribar als 30 establiments el 2025

Per a ampliar la cartera s’estudien ciutats espanyoles, però també altres a Itàlia i Portugal

Juan Carlos Sanjuan, fundador de Casual Hoteles
Juan Carlos Sanjuan, fundador de Casual Hoteles / Europa Press

La cadena hotelera valenciana Casual Hoteles continua amb el pla d'expansió i s’ha marcat com a objectiu continuar creixent tant a Espanya com a escala internacional per a arribar als 30 hotels l'any 2025. Actualment, la cadena té 26 establiments a Espanya.

El negoci, fundat per Juan Carlos Sanjuan, ha obert aquest dilluns les portes d'un nou hotel a la ciutat de Granada. El màxim responsable de la cadena ha assegurat que enguany preveuen tancar amb un increment de facturació de més del 25% sobre l'any anterior, sobretot gràcies a la incorporació de l'hotel de Florència l'any passat.

Sanjuan ha destacat que el 2023 ha estat molt productiu i que la facturació del grup superarà els 32 milions d’euros. L'objectiu de la companyia ara mateix és continuar creixent, sobretot a les ciutats on ja estan implantats, tot i que la situació és complicada perquè "hi ha molt poc producte i el que hi ha està molt car".  L’empresari valencià ha informat que, per a ampliar la cartera de 26 hotels, s’analitzen oportunitats en ciutats estrangeres com Lisboa, Roma, Milà, Florència, Venècia i Nàpols. A Espanya, es contemplen Madrid, Barcelona, Màlaga, Sevilla i Cadis.

La incursió a Itàlia ha donat molt bons fruits i actualment estan a punt de tancar un altre projecte en aquest país europeu, que es coneixerà d'ací a pocs dies. "El nostre patrimoni és positiu i l'empresa està totalment sanejada", ha remarcat Sanjuan. 

També et pot interessar

stats