Els bons turístics cobriran fins a un 70% del cost de les vacances amb un límit de 600 euros

Caldrà estar empadronat a la Comunitat Valenciana i viatjar en temporada baixa, d'octubre a març, a qualsevol destinació del territori.

Peníscola, una de les destinacions turístiques més visitades de la Comunitat Valenciana
Peníscola, una de les destinacions turístiques més visitades de la Comunitat Valenciana / À Punt NTC.

Els bons turístics cobriran fins a un 70% i un límit de 600 euros del preu de les vacances reservades a la Comunitat Valenciana durant els pròxims sis mesos. La mesura, anunciada pel president de la Generalitat Ximo Puig durant el debat de política general de les Corts, pretén pal·liar la caiguda del turisme durant la pandèmia.

En declaracions a À Punt Notícies el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha avançat que el pressupost de la campanya és de 10 milions d'euros i que no afectarà només les pernoctacions sinó també les experiències turístiques.

Per a beneficiar-se d’aquestes subvencions caldrà estar empadronat a la Comunitat Valenciana i viatjar en temporada baixa, d'octubre a març, a qualsevol destinació del territori. El tràmit es podrà fer via web a través de Turisme i serà presentat en els pròxims dies.

Redreçar l'oferta de l'Imserso

Colomer també ha valorat la suspensió del programa de viatges de l’Imserso anunciada aquest dimarts per a evitar desplaçaments de la gent major en plena pandèmia. En la seu opinió caldria “redreçar el programa cap a altres sectors, com parelles joves” si es volen evitar els riscos per a la població major i també per a no frenar “l’estímul per al sector” que suposa l’Imserso en temporada baixa.

També et pot interessar

stats