El Bo Viatge registra més de 205.000 sol·licituds i 5.336 reserves en un mes

Les destinacions més demanades per a viatjar del 16 de gener al 3 de juny, excloent-ne la Setmana Santa, són Benidorm, Calp, Peníscola, Elx, Altea, València, Morella, Gandia, Dénia i Alacant

Els destins més demandats són Benidorm, Calp, Peníscola, Elx, Altea, València, Morella, Gandia, Dénia i Alacant
Les destinacions més sol·licitades són Benidorm, Calp, Peníscola, Elx, Altea, València, Morella, Gandia, Dénia i Alacant / Facebook: @ayuntamientodebenidorm

Turisme ha registrat durant el primer mes del programa Bo Viatge 2024 un total de 5.336 reserves i 205.000 sol·licituds per a viatjar en el primer semestre de l'any, que correspon al primer període del programa, és a dir, del 16 de gener al 3 de juny i excloent-ne la Setmana Santa.

Les destinacions més demanades enguany són, de nou, Benidorm, Calp, Peníscola, Elx, Altea, València, Morella, Gandia, Dénia i Alacant.

En aquesta edició, l'import mitjà per reserva ascendeix als 605,78 euros, la qual cosa ha permés mobilitzar només durant el primer mes de l'any un total de 3,2 milions d'euros en el sector turístic de la Comunitat Valenciana per a viatges concentrats en temporada baixa, segons ha informat la Generalitat.

La previsió, afig, és mobilitzar més de 25 milions d'euros en el sector al llarg de tot l'any 2024.

Per a la consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, "aquest ritme de reserves, molt similar al de l'edició anterior, aferma, una vegada més, el Bo Viatge com una mesura per a desestacionalitzar i fomentar l'ocupació turística a la Comunitat Valenciana".

Perfil de l'usuari

Respecte al perfil del viatger beneficiari del Bo Viatge 2024, destaca que la majoria s'ha decantat per l'hotel com a allotjament triat per a pernoctar, que acumula el 70% del total de les reserves efectuades al gener, amb un desembossament mitjà superior als 605 euros.

Per darrere, el càmping, amb prop del 16% de les reserves; l'allotjament rural amb el 9%; i els apartaments i habitatges turístics, que concentren el 5% de les reserves fetes durant el primer mes de l'any.

També et pot interessar

stats