El bo viatge podrà utilitzar-se fins al 31 de desembre de 2021

La Generalitat i el govern espanyol activaran corredors turístics entre la Comunitat Valenciana i els principals països europeus.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, durant la presentació del bo viatge
El president de la Generalitat, Ximo Puig, durant la presentació del bo viatge

El bo viatge de la Comunitat Valenciana podrà utilitzar-se fins al 31 de desembre de 2021. El programa que posa en marxa la Generalitat començarà el 20 d'octubre d'enguany i permetrà obtindre descomptes que podran arribar al 70% en viatges i experiències turístiques al territori valencià.

El president del Consell, Ximo Puig, i el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, han presentat al sector turístic el programa, dotat amb 14,3 milions d'euros. Durant l'acte, el cap de l'executiu valencià també ha anunciat l'acord amb la ministra de Turisme, Reyes Maroto, per a impulsar la posada en marxa de corredors turístics segurs entre la Comunitat Valenciana i els principals països europeus.

Puig també ha informat que la Generalitat i el Ministeri ampliaran la col·laboració amb municipis turístics valencians perquè siguen destinacions "sostenibles i intel·ligents". Ara per ara, els municipis que ja estan en el procés són Benidorm (Marina Baixa) i Gandia (Safor).

Per la seua part, la presidenta del Partit Popular, Isabel Bonig, s'ha referit al bo turístic i ha assenyalat que la formació que lidera va abordar "una proposta similar fa mesos". Ha afegit que "sols quan Puig fa cas al PP, encerta". En aquest respecte, ha indicat que és necessària la participació del sector turístic i tindre més informació: "Temem que, si es crea una empresa pública com s'ha traslladat al sector, serà difícil que arribe", ha dit Bonig.

També et pot interessar

stats