Bizum desmenteix que vaja a ser de pagament

La plataforma s’havia convertit en trending topic per un missatge en Twitter que assegurava que costaria deu euros mensuals

Aquestes són les noves limitacions per a fer pagaments en Bizum
Imatge d'arxiu de la plataforma de Bizum / À Punt NTC

La solució de pagament per mòbil de la banca espanyola, Bizum, ha desmentit que vaja a ser de pagament, després de tornar-se trending topic en Twitter per un missatge en aquesta popular xarxa social que s'ha fet viral.

En concret, un tuit d’un compte privat assegurava que Bizum passaria a ser de pagament a partir del 16 de maig, segons hauria assegurat suposadament el CEO de Bizum i feia a crear una cadena de missatges per a evitar una suposada quota de deu dòlars.

Fonts de Bizum han assegurat que és "totalment incert" que el servei vaja a ser de pagament. "El CEO no ha fet cap declaració on es realitze tal afirmació. Desconeixem la font d'aquesta informació i Bizum la desmenteix categòricament", han assegurat.

De fet, a través de la mateixa xarxa social, han fet broma amb la cadena, citant el tuit original amb el següent missatge: "Si escrius Bizum tres vegades, i li ho envies a tots els contactes de la teua agenda, quedes exempt fins dels Bizum que deus".

També et pot interessar

stats