Benicàssim és el municipi valencià de la costa on més ha crescut el preu de l'habitatge, amb un 16,9%

El preu més car del litoral està a Xàbia, on el metre quadrat val 1.901 euros, segons un informe de Tinsa.

Apartaments a la platja de Benicàssim, en una imatge d'arxiu

Benicàssim, a la Plana Alta, és el municipi valencià de la costa on més ha augmentat el preu de l'habitatge. S'ha incrementat vora un 16,9% al primer trimestre de 2019 respecte al mateix període de l'any passat, segons l'informe que ha presentat aquest dimarts Tinsa. 

El Campello i Oliva, a les comarques del sud, són el segon i tercer municipi de la costa, on més ha augmentat el preu, amb un 15% i un 11,9%, respectivament. La ciutat de València ja se situa en quart lloc, amb un increment d'un 11%.

Els preus mitjans més elevats a la costa de la Comunitat Valenciana es localitzen a Xàbia (1.901 euros per metre quadrat), Oriola (1.851 euros) i Benicàssim (1.751 euros). En l'extrem contrari, els municipis més barats són Almassora (739 euros), Borriana (791 euros) i Benicarló (821 euros), tots al litoral castellonenc.

Aquesta empresa de taxació preveu que la tendència alcista continue a la costa valenciana, però el delegat de Tinsa a València, Vicente Torres, afirma que no es pot parlar d'una nova bombolla immobiliària.

Vora un terç de les operacions de compravenda durant el 2018, les van fer estrangers, sobretot a la demarcació d'Alacant.

També et pot interessar

stats