El Banc Sabadell celebra la segona junta d'accionistes a Alacant després de traslladar la seu social

L'entitat bancària va guanyar 328,1 milions d'euros l'any passat, un 54,2% menys que en 2017.

El Banc Sabadell celebra la segona junta d\'accionistes a Alacant després de traslladar la seu social
El Banc Sabadell celebra la segona junta d'accionistes a Alacant després de traslladar la seu social

El Consell d'Administració de Banc Sabadell va convocar Junta General Ordinària d'Accionistes per a aquest dijous a l'Auditori de la Diputació d'Alacant. És la segona que se celebra en aquest municipi després de traslladar-hi la seu social l'any 2017 a causa de la inestabilitat política generada a Catalunya.

L'entitat bancària va guanyar 328,1 milions d'euros en 2018, un 54,2% menys que en 2017, a causa dels problemes de la migració tecnològica de la seua filial britànica TSB i per haver assumit també costos extraordinaris per a culminar la neteja del seu balanç.

En aquest sentit, el Banc Sabadell va tancar en l'últim any un centenar d'oficines, un procés d'ajust que es preveu que continue en els pròxims exercicis de forma gradual, a mesura que els usuaris utilitzen cada vegada més les noves tecnologies per a relacionar-se amb l'entitat.

El president de Banc Sabadell, Josep Oliu, va afirmar dimecres que l’entitat anirà reduint oficines en els pròxims anys, “en un procés continuat dins del món de l’evolució tecnològica”.

En una trobada amb periodistes, prèvia a la junta general d’accionistes, Oliu va respondre que no pot concretar el calendari perquè és una cosa progressiva i continuada: “Enguany probablement hem tancat 100”, ha afegit.

També et pot interessar

stats