Baleària reforça amb dos vaixells més les connexions entre Eivissa i Dénia

La naviliera ofereix dues connexions diàries en alta velocitat i un servei de dilluns a dijous amb ferri des del port de Dénia

El fast ferri Jaume I de Baleria entre Dénia i Eivissa
El ferri ràpid Jaume I de Baleària entre Dénia i Eivissa / Vicens Giménez

Baleària ha ampliat les connexions entre el port de Dénia i Eivissa per a incrementar l'oferta de places, horaris i freqüències amb la incorporació de dos vaixells per l'alta demanda durant la temporada estival. Així, la companyia marítima ofereix entre dues i tres connexions al dia a l'illa pitiüsa des de Dénia.

A més del servei habitual entre Dénia-Eivissa-Palma amb el ferri ràpid Eleanor Roosevelt, la naviliera ha programat una connexió ràpida diària entre el port de Dénia i l'eivissenc amb el ràpid Jaume I i una eixida de dilluns a dijous en el ferri Zaza.

Les eixides del Jaume I, que connecta totes dues poblacions en poc més de dues hores i mitja, ix a les 09:00 hores des de Dénia i arriba a les 21:00 hores del port eivissenc.

Aquest ferri ràpid té una capacitat per a 623 persones i 130 vehicles, amb una velocitat màxima de 26 nusos, butaca i serveis a bord com a connexió a Internet, cafeteria, botiga de regals i casetes de calma per a mascotes.

El ferri Zaza uneix els dos ports amb eixides des de Dénia a les 23:00 hores i a les 13:30 hores des d'Eivissa amb una duració al voltant de quatre hores de travessia. Aquest vaixell té una capacitat per a 1.380 passatgers i 450 vehicles, i té una àmplia oferta de cabines.

Així mateix, Baleària ofereix una connexió diària en ferri des del port de València a Eivissa amb el vaixell Dénia Ciutat Creativa.

També et pot interessar

stats