Baleària ofereix més de cent llocs de treball a bord de les seues naus

La companyia marítima, amb seu a Dénia, busca oficials de pont, mariners, greixadors, cuiners, cambrers, auxiliars de navegació i personal de neteja, entre altres.

Baleària, que va facturar 380 milions d'euros en 2018, es troba en un moment de creixement
Baleària, que va facturar 380 milions d'euros en 2018, es troba en un moment de creixement / Arxiu

La companyia marítima Baleària, amb seu a Dénia, ofereix més de cent ocupacions en diferents activitats o categories a bord dels seus vaixells, segons ha anunciat aquest dijous l'empresa.

Els llocs que la naviliera està buscant són des d'oficials de pont, mariners, greixadors i netejadors de coberta i de màquines, fins a cuiners o ajudants de cuina, cambrers, auxiliars de navegació i personal de neteja, entre altres.

Baleària, que va facturar 380 milions d'euros en 2018 i en la qual treballen més de 1.600 empleats, es troba en un moment de creixement, per la qual cosa requereix reforçar les tripulacions en les seues més de trenta naus.

Formació per a treballar en alta mar

Totes les ofertes  estan detallades pàgina web de la companyia. Els interessats han de comptar amb la certificació necessària per a poder treballar en alta mar.

Per a facilitar la consecució d'aquests certificats, han preparat un programa de formació marítima, amb un cost reduït de 150 euros. El període de realització dels cursos és del 20 de maig al 3 de juny a València i del 27 de maig al 10 de juny a Algesires. 

També et pot interessar