Ascer i els sindicats firmen un increment salarial per als treballadors del taulell del 4% per al 2022

El preacord del conveni col·lectiu per a enguany hauran de ratificar-lo ara els òrgans de govern de les diverses organitzacions

Una producció de taulells d'una fàbrica del sector ceràmic
Una producció de taulells d'una fàbrica del sector ceràmic / ASCER

Acord en el taulell sobre l'increment salarial que enguany s'aplicarà als treballadors del sector. La patronal Ascer i els sindicats UGT i CCOO han arribat aquest dilluns a un preacord sobre el VI conveni col·lectiu del sector per al 2022. Aquest preacord té vigència d'un any) i inclou un increment salarial del 4%, segons un comunicat conjunt de les parts.

Les parts ens hem compromés a signar el conveni una vegada el preacord quede ratificat pels òrgans de govern de totes les organitzacions.

Aquest preacord, en cas de convalidar-se, suposa un compromís entre les parts en el marc d'una inflació anormalment alta, i del qual mereix destacar-se l'esforç empresarial a compensar-la parcialment malgrat la difícil situació que travessa el sector. Queda per davant conjuminar forces per a exigir del Govern mesures concretes, urgents i decidides que eviten la destrucció d'ocupació que ja s'ha iniciat en el sector.

També et pot interessar

stats