Angels, la societat d'inversió de Juan Roig, inaugura l'Investors' Day amb 250 inversors de tot Espanya

L'exjugador de la NBA i empresari, Marc Gasol, ha protagonitzat l'obertura de la jornada i ha impartit una ponència

Angels, societat d'inversió de Juan Roig, reuneix 250 inversors de tota Espanya en la seua Investors' Day amb la participació de Marc Gasol
Angels, societat d'inversió de Juan Roig, reuneix 250 inversors de tot Espanya en la seua Investors' Day amb la participació de Marc Gasol / Europa Press

Un total de 250 inversors procedents de tot Espanya han pogut conéixer de primera mà les 13 empreses presentades aquest dijous en l'Investors' Day d'Angels, la societat d'inversió de Juan Roig. L'obertura de l'acte l'ha protagonitzada l'exjugador de l'NBA i empresari Marc Gasol, que ha impartit una ponència.

En la trobada, els emprenedors han tingut l'oportunitat d'exposar l'evolució de les seues empreses, així com les fites aconseguides i els que tenen previst aconseguir a mitjà i llarg termini.

El director general d'Angels, Pepe Peris, ha destacat l'"orgull d'haver reunit en Marina d'Empreses els més prestigiosos inversors en empreses emergents del panorama nacional". "Ells són els responsables que l'Investors' Day s'haja convertit en un dels principals esdeveniments d'inversió privada. Els emprenedors han pogut mostrar el potencial de les seues empreses, per això estem segurs que aconseguiran el reconeixement dels inversors per a poder desenvolupar les seues empreses amb major solidesa", ha asseverat.

Abans de les presentacions dels emprenedors, Marc Gasol ha impartit una ponència en la qual ha explicat la seua experiència al capdavant del Bàsquet Girona, club que va posar en marxa en 2014 i que la passada temporada va ascendir a la Lliga ACB.

"Comencem amb un projecte per a millorar l'ecosistema de la ciutat i centrat en el bàsquet base. Hem volgut tindre un impacte social positiu, ajudant joves i gent amb dificultats. Hem crescut i ara ja estem en l'ACB, amb el repte de crear una societat anònima esportiva", ha subratllat.

Gasol ha remarcat el creixent pes de la indústria de l'esport en el PIB dels països, la qual cosa ha portat a la "professionalització" de molts clubs.

Després de l'acte de presentació, els inversors i els emprenedors han compartit impressions i posteriorment han mantingut reunions cara a cara per a analitzar les possibles operacions d'inversió.

Entre les 13 empreses que s'han presentat enfront dels inversors figuren Yakk, la primera plataforma a Espanya que permet llogar a empreses i particulars objectes durant el temps que que els necessiten. Neurocatching, un SaaS de neuromàrqueting que aplica intel·ligència artificial per a mesurar i predir el comportament de l'usuari enfront d'estímuls visuals. OKticket, que permet una gestió digital i automatitzada de les despeses de viatge professionals, incloent-hi mitjans de pagament flexibles. HR Bot Factory, que aplica la IA per a la gestió de persones i aconsegueix automatitzar les tasques més tedioses dels processos de selecció.

Talent tecnològic

També Brandtrack—primera plataforma de musicalització intel·ligent i transparent per a espais comercials del món—; Ysotope, que combina fàrmacs amb isòtops radioactius, incrementant la precisió i eficàcia del diagnòstic i tractament per a malalts de càncer; Nuwe, que ajuda les empreses a contractar el millor talent tecnològic a través de competicions de programació en línia; Flamingueo, que dissenya, produeix i ven productes de decoració i accessoris per a la generació Z; i GUS, plataforma AI SaaS especialitzada en comerç conversacional i participació del client que permet crear, personalitzar i automatitzar experiències de missatgeria.

En la llista també apareixen Zinkee, plataforma en el núvol que ajuda les pimes a gestionar els seus projectes, empleats i clients des d'una única aplicació; flowww, líder en el sector de la bellesa i el benestar, ofereix les eines per a millorar la productivitat, l'anàlisi de dades i realitzar campanyes de màrqueting; Ningú sense la seua ració diària, que es basa en la tecnologia per a afavorir la integració de les persones en risc d'exclusió i millorar la seua alimentació diària, i Internxt, que ofereix una gamma de serveis en línia que respecten la privacitat de l'usuari, aconseguint una internet més segura.

També et pot interessar

stats