Els amants del cicloturisme tenen una cita a València a Ciclosferia, on s'esperen més de 15.000 visitants

Vora 80 expositors, activitats i exhibicions desembarquen a la Marina en una fira en la qual hi haurà exposicions de bicicletes, però també oferta de destins, agències, allotjaments i serveis

Presentació de Ciclosferia
Presentació de Ciclosferia / Ajuntament de València

La Marina de València acull des d'este divendres i fins diumenge Ciclosferia, la fira de la bicicleta de la ciutat. Tres jornades que estaran dedicades a la bicicleta, la mobilitat urbana i el cicloturisme amb una oferta "específica" per a professionals, però també amb activitats, propostes, novetats i exhibicions per al públic en general.

Prop de 80 expositors oferiran enguany les últimes novetats referides al món de la bicicleta en un espai cobert de 4.500 metres quadrats i més 2.500 metres quadrats addicionals més als voltants del recinte portuari.

Ciclosferia ha conegut un "creixement important" en els últims anys. El 2023 va reunir 15.712 visitants i també s'han incrementat els professionals fins a 514 i el nombre de col·laboradors i expositors.

Hi haurà exposicions de bicicletes i accessoris, però també hi haurà oferta de destins, territoris, operadors, agències, allotjaments, serveis i tot el que els professionals i els amants d'este vehicle necessiten saber.

El regidor de Mobilitat, Jesús Carbonell, ha destacat que es tracta d'una fira "ja consolidada que casa perfectament amb els objectius de la ciutat de València".

Segons Carbonell, la fira "incideix directament" en la promoció de la bicicleta, que "entenem que és una pota fonamental de les formes de transport no contaminants que hem de promocionar entre tots".

"València creu en la bicicleta, hi ha cregut des de fa anys, des del pla de mobilitat urbana sostenible del 2013 i més de 200 quilòmetres de rutes ciclistes a la ciutat així ho demostren", ha defensat.

La fira començarà este divendres de matí només per a professionals. A partir de la vesprada s'obrirà al públic en general. Hi haurà jocs, regals, novetats, tallers de mecànica bàsica i de creativitat, teatre de titelles i contacontes, entre altres activitats. A més, diumenge a les 11:00 hores hi haurà una marxa ciclista oberta a tota la ciutadania.

També et pot interessar

stats