Aldi enllesteix la construcció d’un centre logístic a Sagunt que donarà suport a les noves botigues

En 2022, la companyia va inaugurar quatre establiments a Alacant, Peníscola, Dénia i Orpesa 

La nova plataforma logística d’Aldi a Sagunt, al Camp de Morvedre
La nova plataforma logística d’Aldi a Sagunt, al Camp de Morvedre / Aldi

Aldi manté enguany els seus plans d’expansió a Espanya, amb 50 noves botigues, i avança que es troba en les últimes fases de construcció d'un nou centre a Sagunt (Camp de Morvedre) que estarà operatiu partir de 2024. La zona logística comptarà amb més de 30.000 metres quadrats de superfície i permetrà gestionar més de 540.000 palets a l'any. Serà la segona que té a la Comunitat Valenciana, la primera està ubicada a Sant Isidre (Baix Segura).

El projecte, assegura la companyia alemanya, respon a "la necessitat de donar suport al creixement de la companyia en l'arc mediterrani i així donar continuïtat als seus plans d'expansió a la regió".

La plataforma logística disposarà de 27 molls de recepció en sec amb 15.000 metres quadrats i capacitat per a 11.000 palets; 21 molls d'expedició en sec; i 24 molls per a aquells productes congelats o que necessiten refrigeració. A més, el magatzem tindrà una precambra de fred de 2.000 metres quadrats, amb espai per a 750 palets, i una cambra de congelat de 2.300 metres quadrats, on tindran cabuda 2.000 palets, segons ha detallat la companyia alemanya.

Aldi té actualment 64 supermercats a la Comunitat Valenciana, la tercera autonomia amb més botigues després d'Andalusia i Catalunya. Aquest 2022, la companyia ha inaugurat quatre nous establiments situats a Gran Alacant, Peníscola (Baix Maestrat), Dénia (Marina Alta) i Orpesa del Mar (Plana Alta). Compta amb una plantilla de prop de 980 treballadors en el territori valencià, on té previst continuar creixent els pròxims anys.

La cadena de supermercats alemanya va tancar 2022 amb un total de 394 supermercats a Espanya i al voltant de 440.000 metres quadrats de superfície comercial, gràcies a l'obertura de més de 40 botigues, que li van permetre incrementar la sala de vendes un 11% respecte a 2021. A més, ha augmentat la plantilla a Espanya un 12% i, en l'actualitat compta amb més de 6.600 treballadors en el mercat espanyol.

També et pot interessar

stats