Alacant quintuplica el nombre de llicències de VTC en 2019

Va acabar l'any amb 471 llicències d'Uber i Cabify, enfront de les 173 de València.

Alacant quintuplica el nombre de llicències de VTC en 2019
Alacant quintuplica el nombre de llicències de VTC en 2019

Les comarques del sud han tancat 2019 amb un total de 471 llicències de vehicles de lloguer amb conductor (VTC), els que donen servei a plataformes com Uber i Cabify, quasi cinc vegades més que en 2018.

Per la seua part, la província de València va créixer un 15% fins a 173 cotxes, segons dades oficials del Ministeri de Foment. Es tracta d'un moderat creixement conseqüència del decret aprovat pel Consell, que van provocar que Uber hi deixara de donar servei.

Madrid compta amb un total de 8.312 llicències de VTC, la qual cosa suposa un creixement del 26,7% respecte a l'any anterior. D'aquesta forma, en aquella ciutat ja circula un vehicle d'aquest tipus per cada quasi dos taxis, enfront de la ràtio d'un per trenta que fixa la Llei d'ordenació del transport terrestre per a concedir llicències a aquesta activitat.

Ara bé, el creixement dels vehicles de firmes com Uber i Cabify no respon a concessions de noves llicències per les administracions, sinó a les resolucions judicials derivades del buit legal que es va registrar entre el 2009 i el 2015.

També et pot interessar

stats