Alacant i Elx demanaran a Puente connectar amb tren les dues ciutats a l'aeroport

L'aeròdrom Miguel Hernández és el cinqué d'Espanya en passatgers amb més de setze milions de viatgers i l'únic entre els grans sense tramvia o Rodalia

Els alcaldes d'Elx i Alacant aquest dimecres
Els alcaldes d'Elx i Alacant aquest dimecres / Ajuntament d'Elx

Alacant i Elx sol·licitaran una reunió amb el ministre de Transports i Mobilitat Sostenible, Óscar Puente, per a reivindicar la connexió ferroviària de les dues ciutats entre si amb parada en l'aeroport internacional Alacant-Elx Miguel Hernández.

Així ho han avançat aquest dimecres els alcaldes d'Alacant, Luis Barcala, i d'Elx, Pablo Ruz, tots dos del PP, en la segona cimera entre les dues institucions d'aquest mandat. Han tractat nombrosos assumptes comuns i han coincidit en la importància d'escometre aquesta variant ferroviària de Torrellano amb parada en l'aeroport.

Alacant ja va sol·licitar en el seu moment al Ministeri una reunió per a gestionar la connexió ferroviària amb l'aeroport, encara que no hi ha hagut resposta, i ara Elx "s'hi adhereix".

A més d'aquest assumpte, Barcala i Ruz s'han compromés a treballar junts en el projecte d'una segona pista d'aterratge en l'aeroport, un projecte encara "incipient".

També et pot interessar

stats