Alacant tindrà la planta més gran de recondicionament de bateries elèctriques d'Europa

L’empresa alacantina GDV Mobility afirma que la nova planta estarà completament operativa a partir de novembre

Fotografia del primer congrés internacional 'Alacant Futura'
Fotografia del primer congrés internacional 'Alacant Futura' / Europa Press

L'empresa GDV Mobility ha anunciat durant la segona i última jornada de la celebració d''Alacant Futura', a l'Auditori de la Diputació d'Alacant (ADDA), que hi obrirà al novembre la fàbrica més gran de recondicionament de bateries per a vehicles elèctrics d'Europa.

GDV Mobility és un grup d'empreses alacantí, fruit d'emprenedors joves, amb l’objectiu de millorar i establir les bases del futur en el sector de la mobilitat. Germán Agulló, CEO de l’empresa, ha exposat que aquesta fàbrica "pretén ser un referent de creació d'ocupació tant per a la ciutat d'Alacant, com per a la nostra distribuïdora, ja que és un concepte que ha nascut d’una estratègia de desenvolupament urbà sostenible i integrat (Edusi) i en el viver d'empreses".

Agulló ha participat en una taula redona en què han tingut especial rellevància les principals empreses tecnològiques alacantines, conformada per Alfredo Millá, de Sonneil, Javier Mira, de Facephi, Sayri Arteaga, d'Uware Technologies i Yago Sierras, de Mediterranean Algae. En aquest debat, els participants han exposat els casos d'èxit i han parlat sobre el finançament dels projectes.

Per part seua, Millá i Mira han posat sobre la taula una bateria de solucions i mesures de finançament publicoprivat que eviten la fugida del talent local.

També et pot interessar