Air Nostrum recupera la ruta València-Barcelona

L'aerolínia de vols regionals d'Ibèria tornarà a operar la connexió entre les dues ciutats el pròxim quatre de setembre

Imatge d'arxiu d'un avió d'Air Nostrum
Imatge d'arxiu d'un avió d'Air Nostrum / Europa Press

Air Nostrum, l'aerolínia franquiciada d'Ibèria per a vols regionals, represa des del pròxim 4 de setembre una de les rutes històriques de la companyia, la que uneix Barcelona amb València, una connexió de menys d'una hora de duració que torna amb quatre freqüències setmanals amb l'avió més modern de la flota, amb capacitat per a 100 passatgers.

Els vols ja es troben a la venda en els canals habituals per a les quatre freqüències programades en l'operativa, segons ha informat l'aerolínia en un comunicat.

El mateix 4 de setembre es reestrenarà la línia amb el vol de Barcelona a València que eixirà des del Prat tots els diumenges a les 22:40 hores per a aprofitar el final del cap de setmana o els viatges de negocis per a estar ja a València el dilluns a primera hora. Els dilluns hi haurà un vol de València a Barcelona a les 9:00 hores.

El gruix de l'operativa serà dimarts, dimecres i dijous quan l'avió eixirà de Barcelona a les 8:05 hores i tornarà a la Ciutat Comtal des de Manises a les 9:35 hores.

El vol des de Barcelona permetrà portar a València als passatgers en connexions internacionals que arriben de matinada a l'aeròdrom català, segons les fonts, que afigen que seran també molt útils per als valencians que vulguen fer connexions des de l'aeroport català i la seua xarxa mundial de connexions i per als catalans que hagen de vindre a València en viatges de negocis.

Totes les connexions seran operades amb l'avió CRJ1000, el més modern de la flota d'Air Nostrum, amb capacitat per a 100 passatgers que tarda menys d'una hora a realitzar el trajecte entre els dos aeroports.

La ruta entre València i Barcelona, una de les històriques en Air Nostrum, es va obrir en 1995 en els inicis de la companyia i es va mantindre ininterrompudament fins a 2012. La connexió va tornar al març de 2017 i es va haver de cancel·lar en 2020 amb la pandèmia.

També et pot interessar

stats