Air Nostrum busca a València tripulants de cabina

Els responsables de la companyia estaran el dilluns 9 de maig a València per a celebrar una jornada de portes obertes

Imatge d'arxiu d'un avió d'Air Nostrum
Imatge d'arxiu d'un avió d'Air Nostrum / À Punt NTC

La companyia aèria de vols regionals Air Nostrum busca tripulants de cabina. L'aerolínia, franquiciada d'Ibèria per a vols regionals, està immersa en un nou procés de selecció per a incorporar personal a la plantilla. I estan realitzant una recerca per diverses localitats per a prendre contacte amb possibles candidats. Els responsables de la companyia estaran el dilluns 9 de maig a València per a celebrar una jornada de portes obertes en la qual s'oferirà als interessats una visió interna de la companyia i de les característiques del treball que ofereix.

Les entrevistes amb els candidats tindran lloc a l'hotel NH València Center de València a partir de les 09:30 hores de dilluns, segons ha informat Air Nostrum en un comunicat. Els interessats a participar en els processos de selecció hauran d'introduir prèviament el seu curriculum vitae (CV) en el web de la companyia, en https://jobs.airnostrum.es/ i acudir a l'entrevista sense esperar invitació.

Els aspirants han d'aportar quan arriben a l'hotel dues fotos de carnet i una de cos sencer, una fotocòpia del document nacional d'identitat (DNI) o, si calguera, el permís de residència i treball, tres còpies del CV i una certificació dels estudis finalitzats. Els que superen l'entrevista personal i les proves psicotècniques tindran la possibilitat de fer un curs específic de mes i mig en el qual rebran la formació amb què aconseguiran el certificat de vol juntament amb les habilitacions que els permetran desenvolupar la seua tasca en les diferents aeronaus de la companyia.

Air Nostrum defensa que és "la companyia líder de l'aviació regional a Espanya i una de les majors aerolínies europees de la seua classe". L'aerolínia, fundada el 1994 i participada per Carlos Bertomeu i pels fundadors del grup IVI, factura més de 501 milions d'euros i té uns 1.400 empleats.

També et pot interessar

stats