Air Nostrum busca tripulants de cabina de passatgers a València

És una oferta laboral dirigida a joves amb bon nivell d'anglés, i les entrevistes tindran lloc el dijous 16 de gener.

Air Nostrum busca tripulants de cabina de passatgers a València
Air Nostrum busca tripulants de cabina de passatgers a València

Air Nostrum busca tripulants de cabina de passatgers a València i realitzarà una ronda d'entrevistes el dijous 16 de gener a l'hotel NH València Center a partir de les 9 del matí. Es tracta d'un procés de selecció destinat a joves amb bon nivell d'anglés.

Les persones interessades han d'introduir prèviament el seu curriculum vitae en el web de la companyia, inscriure's en l'oferta de jornada de portes obertes en aquest portal i acudir a l'entrevista, sense esperar invitació.

Els assistents també han d'aportar, quan arriben a l'hotel el dia 16, dues fotos de mida carnet i una de cos sencer, una fotocòpia del DNI o, si calguera, el permís de residència i treball, tres còpies del currículum i una certificació dels estudis cursats.

Qui supere l'entrevista personal i les proves psicotècniques podrà realitzar un curs específic de mes i mig en el qual rebrà la formació amb la qual aconseguiran el certificat de vol, juntament amb les habilitacions per a realitzar la tasca en les diferents aeronaus de la companyia.

També et pot interessar

stats