Air Nostrum afig 50 rutes en l'operativa de temporada alta de l'estiu

Augmenten les connexions amb les Balears i les Canàries però també amb França i Suïssa

Una maqueta d'un avió de Air Nostrum durant la presentació dels resultats de la companyia, a València
Una maqueta d'un avió d'Air Nostrum durant la presentació dels resultats de la companyia, a València / Europa Press

Air Nostrum, l'aerolínia valenciana franquiciada d'Iberia per a vols regionals, ja ha començat l'activitat estival en la qual ha programat 50 rutes que s'afigen a les que habitualment realitza la companyia. El gruix de l'operativa se centra en les destinacions turístiques ja que tant les Balears com les Canàries són els epicentres d'aquesta activitat, que ve a cobrir l'alta demanda de turisme vacacional que hi ha el 2022.

Les rutes que han començat a operar més prompte són les que uneixen Màlaga amb el Marroc que ja estan actives en el cas de les connexions de la ciutat malaguenya amb Nador, Tànger i Tetuan, segons ha informat la companyia en un comunicat. Aquesta setmana començarà l'activitat amb Casablanca.

A la fi de juliol se sumen a aquesta operativa africana els vols que uniran Nador amb Alacant i Palma. També estan disponibles algunes de les rutes que uniran les Canàries amb la Península. Hi haurà fins a quatre freqüències setmanals en la línia entre Las Palmas amb Vigo i tres en les quals uneix la capital canària amb València i Valladolid. Amb aquesta ciutat també comença ja la connexió amb Tenerife.

Per al pic de l'estiu, a partir del 22 de juliol, se suma a l'operativa canària l'aeroport de Lanzarote, per la qual cosa seran tres destins extra els que tindrà Air Nostrum a les illes. La novetat més important és l'estrena de dues rutes que uniran Arrecife (Lanzarote) amb Vigo i Valladolid.

Amb la ciutat gallega les freqüències seran els dimecres i els diumenges mentre que amb la castellana els dies de l'operativa seran els dilluns i els divendres. També tindran rutes des d'Arrecife els aeroports de Màlaga amb dues freqüències setmanals i València que arribarà a tindre quatre vols cada setmana durant el pic estival.

Alacant tindrà connexions amb Las Palmas (tres freqüències) i amb Tenerife Nord (quatre). Semblant operativa es programarà amb Santiago de Compostel·la des d'on hi haurà dues freqüències amb Tenerife i tres amb Las Palmas.

Lleó gaudirà de dues freqüències setmanals (dimarts i dijous) amb Gran Canària i també l'aeroport lleonés tindrà una connexió amb Màlaga des del 25 de juliol tots els dilluns.

Finalment, Air Nostrum també unirà Gran Canària amb Melilla amb dues freqüències setmanals els dimarts i els dissabtes i amb Palma amb altres tantes els dimarts i els dijous.

Balears

L'altre gran focus d'activitat aquest estiu seran els aeroports de les Balears. A partir del 22 de juliol se sumaran onze noves rutes des dels tres aeroports de l'arxipèlag, fins a sumar 25 freqüències. Mallorca estarà connectada amb Saragossa, Pamplona, Melilla i Badajoz; Eivissa tindrà nous vols amb Màlaga, Vigo, Valladolid i Lleida mentre que Menorca estarà connectada amb Lleida, Pamplona i Vigo.

L'aeroport de Santander que gaudirà de tres rutes totalment noves en l'operativa d'Air Nostrum. Des del Severiano Ballesteros hi haurà dues freqüències setmanals, els dimecres i els diumenges, amb Granada, Vigo i Jerez.

França i Suïssa

Un altre dels punts àlgids de l'estiu són els vols que Air Nostrum obri entre ciutats turístiques espanyoles amb aeroports de França i Suïssa. Amb el país helvètic la companyia torna a programar dues rutes des d'Eivissa, una a Ginebra i una altra a Zuric. Des de l'illa també es podrà volar a Marsella, Niça i Tolosa amb fins a tres freqüències setmanals.

També tindran connexió amb Niça els aeroports de Mallorca, Màlaga i València que des del 9 de juliol recupera les dues freqüències estivals amb la ciutat de la Costa Blava.

També et pot interessar

stats