Agricultura concedeix 350.000 euros en ajudes per a cultius agroecològics

Entre els beneficiats hi ha centres universitaris, ajuntaments, cooperatives, agències estatals i empreses del sector.

La clementina de Nules és un dels programes beneficiaris d'aquestes ajudes
La clementina de Nules és un dels programes beneficiaris d'aquestes ajudes / À Punt NTC

La Conselleria d'Agricultura ha concedit ajudes per més de 350.000 euros per a l'impuls de projectes d'experiències innovadores i sostenibles entre productors i centres d'investigació amb cultius adaptats al canvi climàtic i produïts amb models agroecològics. Entre els beneficiats hi ha centres universitaris, ajuntaments, cooperatives, agències estatals i empreses  del sector

El control biològic de la mosca de l'olivera, l'adaptació al canvi climàtic de l'olivar de Petrer, la clementina de Nules, la viticultura mediterrània, el control de la mosca blanca i els fongs de la fusta de la vinya són alguns dels programes beneficiaris d'aquestes ajudes.

Tal com publica aquest dilluns el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), aquestes ajudes s'inclouen dins del marc del Programa de Desenvolupament Rural de la Comunitat Valenciana 2014-2020 i estan cofinançades amb una participació de la Generalitat del 38,14%.

Les ajudes tenen com a objecte el suport i foment de projectes pilot i per al desenvolupament de nous productes, tècniques, processos i tecnologia, vinculats al sector agrari i alimentari, que disposen d’un plantejament innovador i sostenible.

També et pot interessar

stats