Adriana Lastra avança que el govern espanyol podrà derogar “la part més lesiva de la reforma laboral”

La portaveu del grup parlamentari socialista al Congrés dels Diputats assegura que es treballa perquè siga possible “d’ací a molt pocs dies”.

La portaveu del grup parlamentari socialista al Congrés dels Diputats assegura que es treballa perquè siga possible “d’ací a molt pocs dies”
La portaveu del grup parlamentari socialista al Congrés dels Diputats assegura que es treballa perquè siga possible “d’ací a molt pocs dies” / Eduardo Parra (Europa Press)

La portaveu del Grup Parlamentari Socialista al Congrés dels Diputats, Adriana Lastra, ha avançat aquest divendres que "probablement d’ací a molt pocs dies" el govern podrà dir que ha "derogat la part més lesiva de la reforma laboral".

Un anunci que Adriana Lastra ha realitzat després d'assenyalar que en l'actualitat "hi ha molt de soroll" i "sembla que la dreta no vol que se sàpia el que estem fent".

"No ens espanta ni la dreta blava ni la dreta taronja, perquè nosaltres no venim ací a resistir, a aguantar, venim a véncer, a convéncer", ha assenyalat Adriana Lastra, que ha destacat que tots els dies a la cambra baixa "hi ha una majoria social que espenta setmana rere setmana a donar suport al que aprovem al Consell de Ministres".

Adriana Lastra s'ha pronunciat així la nit d'aquest divendres a Villafranca de los Barros, a Badajoz, durant un acte del PSOE on també han participat l'expresident del govern espanyol Felipe González; el secretari general del PSOE extremeny i president de la Junta, Guillermo Fernández Vara, i l’exsecretari regional socialista Juan Carlos Rodríguez Ibarra.

També et pot interessar

stats