Els accidents laborals costen la vida fins al juliol a 50 treballadors valencians, un 16% més que l'any passat

La Comunitat Valenciana és la tercera amb més morts, per darrere de Catalunya (69) i Madrid (53)

La fàbrica on es va registrar un accident laboral mortal el passat mes de juny a la Pobla de Farnals
La fàbrica on es va registrar un accident laboral mortal el passat mes de juny a la Pobla de Farnals / Joan Miquel Llopis

Els accidents laborals han causat 50 morts durant els set primers mesos de l'any a la Comunitat Valenciana, set més que al mateix període de l'any passat, és a dir, un increment de més del 16%, segons les últimes dades publicades pel Ministeri de Treball.

Del total d'accidents laborals mortals, onze han sigut in itinere. Això és quasi el triple que entre gener i juliol de 2021, quan n'hi hagué quatre.

En tot Espanya els accidents laborals han causat 475 morts en els set primers mesos de l'any, 69 més o una alça del 17% respecte del mateix període de l'any passat. La Comunitat Valenciana és la tercera amb més morts, per darrere de Catalunya (69) i Madrid (53).

El desglossament territorial mostra que la província de València ha encapçalat les morts als centres de treball (19) com els in itinere (6). A Alacant van morir 17 treballadors entre el gener i el juliol i altres tres de camí o tornada del treball. Finalment, la província de Castelló va sumar tres víctimes mortals entre els treballadors i dos més in itinere.

També et pot interessar

stats