Acaba sense acord l'acte de conciliació per l'acomiadament de l'exdirectora d'Administració de l'EMT

L'extreballadora es considera "una víctima més", després de ser acomiadada pel frau de quatre milions d'euros.

L'exdirectora d'Administració de l'EMT acompanyada pel seu advocat
L'exdirectora d'Administració de l'EMT acompanyada pel seu advocat / Arxiu
29 de novembre 2019 - 18:45

L'acte de conciliació celebrat aquest divendres entre l'Empresa Municipal de Transports (EMT) i l'exdirectora d'Administració d'aquest organisme, única acomiadada al setembre després de destapar-se l'estafa de quatre milions d'euros patida en l'entitat, ha acabat sense acord. 

Els seus advocats han explicat que l'entitat s'ha presentat a la vista però no hi ha hagut acord entre les parts i per tant se celebrarà el juí per l'acomiadament.

L'extreballadora ha manifestat que es considera "una víctima més". "Per descomptat sóc una víctima; molts s'obliden que he sigut una víctima i ho seguisc sent", ha apuntat, per a assegurar que és "evident" qui és el que s'oblida d'aquesta condició.

També ha subratllat que té el suport dels seus companys i ha lamentat que està malament en l'àmbit personal. Tant ella com la seua família ho estan passant "malament", ha dit l'exresponsable d'Administració de l'EMT per a qui, segons han insistit els seus advocats, les conseqüències de la situació generada ja "han arribat" amb el seu acomiadament, després de 38 anys en l'empresa.

Per als advocats, el que està fent la direcció de l'empresa és "derivar la responsabilitat cap avall" i per a això s'ha agafat "un cap de turc" que és la seua clienta. L'extreballadora confia que tot se solucione. "Per descomptat, tinc la plena seguretat, confie en la justícia i en els meus advocats", ha conclòs.

També et pot interessar

stats