À Punt rep el Premi Pajarita dels fabricants de joguets per la seua tasca en la visibilització del sector

Els guardons tenen quaranta anys i premien el treball de divulgació de l'activitat que desenvolupa la indústria joguetera, molt arrelada i amb gran tradició a la Foia de Castalla

Una imatge dels premiats, aquest dilluns, per l'AEFJ
Una imatge dels premiats, aquest dilluns, per l'AEFJ / AEFJ

L'Associació Espanyola de Fabricants de Joguet (AEFJ) ha premiat aquest dilluns la tasca de divulgació del sector que fa À Punt. La radiotelevisió i web pública valenciana han rebut aquest guardó en un acte a Madrid de la mà de la presidenta d'aquest col·lectiu, Marta Salmón.

Els guardons també han reconegut el treball de ha premiat de l'Agència Efe, d'Antena 3 i l'EUIPO. Els Premis Pajarita tenen quaranta anys de trajectòria i premien el treball dels mitjans i institucions per divulgar l'activitat del sector del joguet.

El 40% de les empreses de sector jogueter espanyol estan ubicades a la Comunitat Valenciana, principalment a la Foia de Castalla, anomenada també la Vall del Joguet. Ibi, Onil, Tibi, Castalla i Biar tenen una gran tradició productora i exportadora que s'ha mantingut i ha evolucionat des del segle passat i que ha convertit la zona en un clúster industrial especialitzat.

També et pot interessar

stats