55 empreses valencianes exposen els seus productes a la Fira del Joguet de Nuremberg

El sector exporta 190,4 milions a l’any i representa el 40% de la participació estatal en la fira més important del món.

FOTO PORTADA: Rafa Climent i Mònica Oltra a la Fira del Joguet

Amb 3.000 expositors i més de 100.000 visitants professionals, Spielwarenmesse 2020 és la fira internacional més important per al sector del joguet. 55 empreses valencianes participen des d’aquest dimecres en aquest certamen que se celebra a Nuremberg (Alemanya). La participació valenciana representa més del 40% del total de la participació de les empreses de l’Estat, un total de 128.

La fira és cita obligada per a fabricants i professionals i inclou des de nines i peluixos fins a articles de modelisme, hobby i bricolatge, entre altres, i se celebrarà fins al pròxim 2 de febrer.

Les exportacions valencianes fins al passat mes de novembre van assolir els 190,4 milions, un 1% més que l’any anterior, i suposen un 11,3% del total d’exportacions de l’Estat. Les principals destinacions exportadores són Portugal (18,7%), França (16,6%), Itàlia (12%), Alemanya (10,6%) i Grècia (8,6%). 

La vicepresidenta del Consell i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, i el conseller d’Economia, Rafael Climent, participen en la delegació comercial valenciana. Juntament amb la directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, tenen previst reunir-se aquest dimecres amb directius de les empreses expositores i realitzar un itinerari amb les empreses presents.

També et pot interessar

stats