La 40 edició de Fimma + Maderalia creix amb 925 firmes expositores

Alejandro Bermejo, president de Maderalia i de Fevama, posa el focus en l’ús de la intel·ligència artificial i la importància de la sostenibilitat

Espai expositiu en la 40 edició de FIMMA + Maderalia, a Fira València
Espai expositiu en la 40 edició de Fimma + Maderalia, a Fira València / Fimma + Maderalia

Fimma + Maderalia, la major fira industrial del sector fuster, celebra la 40 edició a Fira València del 14 al 17 de maig. Enguany compta amb la presència de fins a 925 firmes expositores de 25 països i una superfície expositiva de sis pavellons al complet.

Alejandro Bermejo president de Maderalia i de la patronal valenciana del sector de la fusta (Fevama) ha destacat en una entrevista a Les notícies del matí el fet que el nombre d'empreses participants ha pujat un 15% i la superfície expositiva ha crescut un 40%.

"La gent ha invertit molt més en esta fira, la qual cosa reflecteix la bona salut del sector", ha remarcat Bermejo. De fet, un 35% de les empreses que tenen espais expositius en esta fira són estrangeres i s'espera un elevat volum de visitants internacionals.

Segons apunta l'Institut Tecnològic Aidimme, la xifra de negoci és actualment de 10.622 milions d'euros i la Comunitat Valenciana és la segona en importància, només per darrere de Galícia.

A més, els proveïdors van tancar l'any passat amb un lleuger increment del 0,3% en vendes després de sis trimestres consecutius amb creixements constants en l'activitat.

Bermejo ha destacat "tota la tecnologia lligada a la intel·ligència artificial, la digitalització en els processos productius i els nous productes, sempre derivats de la fusta". La sostenibilitat també tindrà un gran protagonisme, ja que marca set de cada deu criteris de compra.

També et pot interessar

stats