Zoo torna amb "Avant", una nova declaració d'intencions

El grup de Gandia avança la primera cançó del que serà el seu tercer disc.

VÍDEO | Zoo torna amb "Avant", una nova declaració d'intencions

Després d'una pausa de més d'un any, el grup saforenc Zoo ha complit la seua paraula de tornar i trenca el silenci amb "Avant", un avanç del seu tercer disc. Aquesta presentació consolida l'estil eclèctic ja definitori de Zoo, amb estrofes rapejades sobre bases elèctriques, amb ritmes de guitarres, baixos i vents, i amb lletres carregades de ràbia i esperança.

"Les nostres sempre estaran, sempre a la contra i avant." Així ho canta Panxo en la tornada d'aquest single que defineixen com "un cant a l'alliberament i un al·legat de la transformació des d'una òptica transgressora i hedonista". A més, per a donar imatge a aquests versos, el Parc Natural de l'Albufera de València ha servit d'escenari d'un videoclip en què la banda comparteix protagonisme amb figures de l'underground musical valencià.

Zoo, en només cinc anys sobre l'escenari, ha assolit una repercurssió que traspassa les nostres fronteres. Amb el valencià com a llengua vehicular, l'última gira dels de Gandia va incloure escenaris de tot Espanya i més allà, amb tres concerts al Japó inclosos. Com diu Panxo, aquest any obrin un nou capítol: "Teníem un compromís adquirit per a tornar el 2021 i així serà".

També et pot interessar

stats