Zoo presenta 'Panya', el nou senzill

El grup de la Safor publica un nou tema reivindicatiu que revisa en clau d'humor diverses problemàtiques a l'Estat espanyol

Panya
Imatge del videoclip de 'Panya' / Zoo

Han passat per escenaris de tot Espanya, venen de Gandia i fan gaudir amb les seues cançons fans que fins i tot s'han interessat per la nostra llengua gràcies a la seua música. Zoo llança a través de les seues xarxes socials un nou senzill amb què es reafirma en el seu estil reivindicatiu alhora que humorístic, combinant la denúncia i la ironia.

El videoclip que han estrenat aquest diumenge l'ha dirigit Pau Berga i l'ha produït Crema. Panxo s'hi transforma en un Quixot traslladat a l'Espanya contemporània. L'electrònica i el rap sonen en escenaris com un xalet de luxe o un camp de golf, símbols de les elits. 

La crítica al poder i a l'ultranacionalisme espanyol s'evidencia en les línies "La plaça està abarrotà, feixistes amb la mà alçada, van amb la pitera unflada".

El grup, però, sap diferenciar el poble dels mals que generen altres i matisa que "tan bonica com eres, Espanya, i tan lletja que t'estan fent".

També et pot interessar

stats