Zoo farà dos concerts a València

El grup estrenarà Llepolies el pròxim 6 de juny a La Marina amb una actuació a les 12:00 del migdia i una altra a les 19:00 de la vesprada

La banda valenciana Zoo
La banda valenciana Zoo / Irene Bernard

Zoo es retrobarà amb el públic de València (dos anys després del seu multitudinari comiat a la plaça de bous del carrer Xàtiva) amb el doble directe que oferirà el pròxim 6 de juny a La Marina. Seran dos recitals (un a les 12:30 del migdia i l'altre a les 19:00 de la vesprada) amb un aforament previst d'unes 3.300 persones cadascun, a l'aire lliure i amb mesures de seguretat anti-Covid. Aquells espectadors que en principi tenien entrada per al concert del dia 5 seran recol·locats en els del dia 6.

Així, la banda valenciana estrenarà un recinte condicionat per a l'ocasió amb la presentació a València de la seua gira Llepolies. Segons informen des de l'oficina del grup, "s'ha dissenyat un dispositiu de seguretat i accés que romandrà actiu durant tot l'estiu en aquest espai".

En concret, els accessos es realitzaran de manera escalonada i per diferents portes. El públic, que es dividirà en quatre blocs aïllats entre les localitats de graderia i pista, romandrà assegut durant tot el concert i l'ús de mascareta serà obligatori en tot moment, detallen.

Aquest serà "l'anhelat retrobament dels valencians amb el públic, dos anys després del seu multitudinari comiat", destaca la promotora.

També et pot interessar

stats