Zoo farà dos concerts a València

El grup estrenarà Llepolies el pròxim 6 de juny a La Marina amb una actuació a les 12:00 del migdia i una altra a les 19:00 de la vesprada

La banda valenciana Zoo
La banda valenciana Zoo / Irene Bernard

Zoo es retrobarà amb el públic de València (dos anys després del seu multitudinari comiat a la plaça de bous del carrer Xàtiva) amb el doble directe que oferirà el pròxim 6 de juny a La Marina. Seran dos recitals (un a les 12:30 del migdia i l'altre a les 19:00 de la vesprada) amb un aforament previst d'unes 3.300 persones cadascun, a l'aire lliure i amb mesures de seguretat anti-Covid. Aquells espectadors que en principi tenien entrada per al concert del dia 5 seran recol·locats en els del dia 6.

Així, la banda valenciana estrenarà un recinte condicionat per a l'ocasió amb la presentació a València de la seua gira Llepolies. Segons informen des de l'oficina del grup, "s'ha dissenyat un dispositiu de seguretat i accés que romandrà actiu durant tot l'estiu en aquest espai".

En concret, els accessos es realitzaran de manera escalonada i per diferents portes. El públic, que es dividirà en quatre blocs aïllats entre les localitats de graderia i pista, romandrà assegut durant tot el concert i l'ús de mascareta serà obligatori en tot moment, detallen.

Aquest serà "l'anhelat retrobament dels valencians amb el públic, dos anys després del seu multitudinari comiat", destaca la promotora.

També et pot interessar