ZOO anuncia noves dates per a la seua gira després d'exhaurir totes les entrades

Bilbao, Palma, Sitges, Comillas, o un concert per a 4.000 persones a Barcelona, són algunes de les noves dates publicades pel grup valencià

La banda valenciana Zoo
La banda valenciana Zoo / Irene Bernard

La banda valenciana ZOO anuncia noves dates per a la seua gira "Llepolies" després d'esgotar totes les entrades per a les primeres cites confirmades. Bilbao, Palma, Sitges, Comillas, o un concert amb un aforament de 4.000 persones a l'Estadi Olímpic de Barcelona per al 12 de juny són algunes de les noves dates publicades pel grup.

La banda de Gandia es prepara així per a un nou directe amb el qual presentaran, davant els seus fans de tot el país, el seu nou disc, Llepolies. Les entrades per a tots els concerts poden adquirir-se a través de la web de la banda: www.zooposse.com.

Llepolies, publicat el passat 26 de març, és el tercer disc de la banda i el primer publicat amb el seu propi segell discogràfic, ZOO Records. Ha aconseguit el lloc número 10 en el top de vendes de discos a Espanya, segons Promusicae.

L'agrupació torna als directes un any i mig després d'acomiadar-se dels escenaris al Palau Sant Jordi per a submergir-se en la composició i producció d'aquest nou disc, que ja acumula més de 4 milions de visualitzacions en plataformes digitals.

El tema Avant ha aconseguit més de mig milió de reproduccions en Youtube, la qual cosa l'ha convertit el tercer vídeo més vist en Youtube Espanya.

ZOO ofereix una mescla de rap i electrònica, amb lletres carregades de poesia i missatge social, sobre beats electrònics, guitarres, vents i samplers. "Banderers de la cultura valenciana que, en el seu idioma, han aconseguit trencar amb les barreres lingüístiques per a arribar al públic nacional i internacional", destaquen en un comunicat.

També et pot interessar

stats