Zodiac Duel, un nou joc valencià de cartes per a jugar en parella

L'editorial deniera de l'exitós La Fallera Calavera llança un nou joc en valencià amb els dotze signes del zodíac com a protagonistes

Les imatges de les cartes estan dissenyades per l'il·lustrador Alfredo Cáceres
Les imatges de les cartes estan dissenyades per l'il·lustrador Alfredo Cáceres / Zombi Paella

El món dels jocs de taula és infinit i l'entreteniment en valencià s'està fent lloc en un sector cada dia més divers. La Fallera Calavera ha assolit una gran popularitat i el que va començar com un simple joc de cartes basat en el folklore valencià, ha ampliat la fantasia zombi fins al punt de comptar amb diferents ampliacions, un llibre i una obra de teatre.

Darrere de La Fallera Calavera està Zombi Paella, una editorial familiar dedicada a l'entreteniment amb seu a Dénia que ara estrena Zodiac Duel. En aquesta ocasió es tracta d'un joc de partides breus per a jugar en parella ambientat en l'imaginari dels signes del zodíac.

El creador de Zodiac Duel, David Heras, és un enginyer informàtic amant dels jocs de taula i les il·lustracions són a càrrec d'Alfredo Cáceres, un artista xilé amb un estil propi caracteritzat pels seus personatges fantàstics. L'estètica està especialment cuidada en unes cartes que emulen les del tarot amb tots els textos en valencià i castellà.

També et pot interessar

stats