Xirivella serà la 'capital del món clown' del 23 de setembre al 6 d’octubre

Aquest dijous s’ha presentat la Mostra de Pallasses, on actuaran Leo Bassi, Clownbaret i Xavi Castillo, entre d’altres

Presentació de la Mostra de Pallasses i Pallassos
Presentació de la Mostra de Pallasses i Pallassos / Ajuntament de Xirivella

La 28a edició de la Mostra Internacional de Pallasses i Pallassos de Xirivella ha avançat les dates a setembre per adequar-se millor a la situació sanitària i combinarà espectacles a l'auditori amb uns altres en espais a l'aire lliure.

La mostra començarà el 23 de setembre amb l'homenatge a Sergio Claramunt, director i fundador de Pallassospital i l'actuació de Jimena Cavalletti. Així ho han avançat el regidor de Cultura, Roberto Romero, i Elba Torres, directora de la Mostra, en la presentació dels actes.

En concret, hi haurà 25 actuacions entre la Mostra i la Mostreta. Aquesta última torna després de no fer-se l'any passat per la pandèmia.

D'aquesta manera, Xirivella serà fins al 6 d'octubre "la capital del món clown", ja que per la Mostra passaran artistes de la talla de Leo Bassi, Oca & Cia, Pere Hosta, Clownbaret, La Tête, Francis J. Quirós, Petit Teatre, La Gata Japonesa, Xavi Castillo, Ameba Teatre, La Troupe Malabó i Quique Montoya.

Aquesta edició serà una "mostra oberta", amb un gran nombre d'espectacles gratuïts en patis de col·legi i en places per a acostar el món de la cultura a tota la ciutadania. "La gent podrà passejar o eixir al balcó de casa i escoltar el riure de la gent i gaudir d'un gran espectacle. D'aquesta manera també ajudarem a oblidar per un moment les penes, que últimament han sigut moltes", ha destacat l'alcalde, Michel Montaner. També hi haurà quatre espectacles amb una entrada a un preu popular de 5 euros.

En la presentació s'ha posat en valor la importància de la cultura i del riure, "un valor universal, l'antídot a la tristesa", segons Montaner, i més en un moment de crisi sanitària com l'actual.

També et pot interessar

stats