Xiquetes i xiquets s'endinsen en la Divercuina de la Terreta

Una iniciativa municipal amb la qual es pretén introduir els més menuts en la gastronomia de les comarques de Castelló.

Les xiquets i els xiquets s'han posat el davantal per a cuinar plats típics de la gastronomia mediterrània.
Les xiquets i els xiquets s'han posat el davantal per a cuinar plats típics de la gastronomia mediterrània.

Xiquetes i xiquets de Castelló han participat hui en una nova edició de Divercuina de la Terreta. Una iniciativa municipal amb la qual es pretén introduir els més menuts en la gastronomia de les comarques de Castelló.

Aquesta vegada, Divercuina ha tingut com a emplaçament la plaça de Miquel Peris del Grau de Castelló. Famílies senceres s'han convertit per una estona en cuineres i cuiners, i han fet des de la tradicional coca mal feta de Castelló fins a truites de creïlles o ensalades amb verdura mediterrània.

Tallers gastronòmics que pretenen donar a conéixer la cuina del nostre territori.

També et pot interessar