Ximo Tébar ompli de ritmes brasilers i mediterranis el Teatre Principal de València

Després d'actuar al Festival de Jazz de València, el músic valencià serà homenatjat al Festival Internacional de Jazz de San Javier

Ximo Tébar durant un assaig de 'Brazilian Jazz Project', a sa casa / À Punt NTC

El guitarrista i compositor valencià Ximo Tébar, juntament amb el brasiler Gladston Galiza, porten al Teatre Principal de València Brazilian Jazz Project, un repertori que mescla ritmes i llenguatges brasilers i mediterranis, creant un so ple de matisos. L'espectacle es va estrenar el passat dissabte 8 de juliol.

Un concert, en paraules del mateix Tébar, per a "qualsevol tipus de públic", tant la gent major com els més joves, ja que "és un so molt bonic". El músic valencià, que a més acaba de presentar els seus dos últims treballs, es mostrava especialment emocionat de pujar a l'escenari del Principal, "un dels millors auditoris per a tocar que hi ha al planeta".

I no serà aquest l'únic auditori que el prestigiós guitarrista de jazz visitarà els pròxims dies. El 19 de juliol actuarà al Festival Internacional de Jazz de San Javier, a Múrcia. És un dels certàmens de jazz més grans del món i Tébar el coneix molt bé, ja que hi va actuar en la primera edició, fa ara 25 anys.

En l'edició d'enguany, el Festival de Jazz de San Javier homenatjarà Ximo Tébar atorgant-li el Premi 25 Aniversari, en reconeixement a tota la seua trajectòria i gran aportació al panorama jazzístic.

També et pot interessar

stats