La XI Trobada d'escoles de música de l'Horta Nord reuneix 900 joves a Foios

23 bandes, set orquestres, un cor i un grup de tabal i dolçaina participen en aquest acte amb el qual se celebra el centenari del Centre Artístic Musical Santa Cecília de Foios

En l'acte participen 24 de les 27 societats musicals de l'Horta Nord

Foios celebra aquest dissabte el centenari del Centre Artístic Musical Santa Cecília de la localitat amb una trobada d'escoles de música, bandes i orquestres juvenils de l'Horta Nord.

En l'acte participen 24 de les 27 societats musicals de la comarca, amb un total de 23 bandes, set orquestres, un cor i un grup de tabal i dolçaina que reuniran al voltant de 900 músics en una jornada festiva que s'iniciarà a les 15:30 hores, amb l'arribada de les diferents Societats Musicals.

Foios reuneix al voltant de 900 músics aquest dissabte
Foios reuneix al voltant de 900 músics aquest dissabte / Ajuntament de Foios

Abans que comence a sonar la música, els centenars d'assistents podran participar en un taller de pintura a l'Albereda del poble. Serà a partir de les 17:15 hores quan actuaran les orquestres en dos espais simultanis, la Casa de la Cultura i l'Auditori de la Societat Musical, amb la interpretació conjunta de l'obra Fiesta time.

A les 20:00 tindrà lloc la cercavila de les bandes, que arrancarà des de tres punts diferents del municipi i acabarà a la plaça, on es tocarà conjuntament el pasdoble Fiesta en Benidorm.

Totes les activitats són gratuïtes i estan obertes a la participació de la ciutadania. Una vegada finalitzen els actes, la jornada conclourà amb un sopar de germanor entre tots els músics.

Aquesta jornada forma part de les 70 activitats previstes, iniciades el setembre passat, amb les quals el CAM Santa Cecília de Foios celebra el seu centenari.

També et pot interessar

stats